Πάνω Frame
HOME COMPANY DOWNLOADS SITEMAP CONTACT US Ελληνικά English
Quick Find
 
Categories
Επικοινωνια
Information
Shipping & Returns
Conditions of Use
Privacy Notice
Προσωπικά Δεδομένα
Τρόποι πληρωμής
Newsletter
Please send us your E-mail in case you want to receive our newsletter

Παραδοσεις
ELTA

Conditions of Use

 

 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


To  cityelectric  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμοσθούν για την χρησιμοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.cityelectric.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται οτι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που αναγράφονται χωρίς καμιά εξαίρεση:

1)Το  cityelectric .gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί  τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών  απο το ηλεκτρονικό κατάστημα αφού βεβαίως ενημερώσει τους καταναλωτές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

2)Tο cityelectric.gr δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται κατά την καταχώρηση των δεδομένων στις ηλεκτρονικές σελίδες.

3) To cityelectric.gr δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που θα δημιουργηθούν απο την εκτέλεση  ή οχι των παραγγελιών ή απο τυχόν καθυστέρηση εκτέλεσης της για κάθε αιτία.

4) To cityelectric.gr  ΔΕΝ ευθύνεται για την διαθεσιμότητα των προιόντων που αναγράφονται στις ηλεκτρονικές σελίδες , αλλα υποχρεούται να ενημερώνει εγκαίρως τον καταναλωτή.

Price Range Search
From:  To: Categories: Include Subcategories
  Shopping Cart more
0 items
Manufacturers
  Company News more
  Specials more
  What's New? more
Eurobank