Πάνω Frame
HOME COMPANY DOWNLOADS SITEMAP CONTACT US Ελληνικά English
Quick Find
 
Categories
Επικοινωνια
Information
Shipping & Returns
Conditions of Use
Privacy Notice
Προσωπικά Δεδομένα
Τρόποι πληρωμής
Newsletter
Please send us your E-mail in case you want to receive our newsletter





Παραδοσεις
ELTA

Προσωπικά Δεδομένα

 

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της και περιορίζεται μόνο στη νόμιμη διαχείριση αυτών. Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το Εθνικό (Ν.2472/1997 και συναφείς διατάξεις) και Ευρωπαϊκό Δίκαιο καθώς και τις σχετικές αποφάσεις της αρμόδιας αρχής.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.cityelectric.gr χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας αποκλειστικά και μόνο για τις σχετικές συναλλαγές (πώληση προϊόντων, διεκπεραίωση παραγγελίας και ενημερωτικά μηνύματα).

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται και από συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία μας προωθεί τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο) στις συνεργαζόμενες εταιρείες ώστε να είναι εφικτή η παράδοση των προϊόντων. Η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν ενοικιάζει, πωλεί ή προωθεί προσωπικά δεδομένα σε οποιοδήποτε τρίτο. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση ζήτησης πληροφοριών από δικαστικές ή άλλες αρμόδιες αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Προσωπικά δεδομένα που αφορούν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες δε συλλέγονται ή αποθηκεύονται. Τα στοιχεία αυτά τηρούνται από την συνεργαζόμενη με την εταιρεία μας τράπεζα Eurobank, όπου σε δικό της ασφαλή διαδικτυακό τόπο πραγματοποιούνται οι σχετικές συναλλαγές.

Ο επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορεί να περιηγηθεί σε αυτό χωρίς να δώσει προσωπικά στοιχεία ή άλλες πληροφορίες. Θα χρειαστεί να δώσει προσωπικά δεδομένα μόνο στην περίπτωση εγγραφής για τη δημιουργία λογαριασμού, που είναι απαραίτητος για την διεκπεραίωση παραγγελίας.

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.cityelectric.gr και η καταχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων, συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία αυτών, σύμφωνα με όσα προαναφέρονται.
 

Price Range Search
From:  To: Categories: Include Subcategories
  Shopping Cart more
0 items
Manufacturers
  Company News more
  Specials more
  What's New? more
Eurobank